Hoe werkt het?

Bestellen gaat makkelijk en veilig met iDEAL in onze webshop. Let op: op elke pan wordt €25,- borg gerekend. Dit bedrag ontvangt u retour wanneer u de Kippan weer schoon bij ons inlevert.

Uw bestelling is op te halen bij één van onze Rooster’s vestigingen. Bekijk ons adres en al onze locaties.

De pan is elektrisch en kunt u via het stopcontact verwarmen. Gebruik stand 1 van de pan en na ongeveer 30 minuten is de kip klaar.

Het gebruik van de Kippan is “gratis”, u betaalt 25 euro borg voor de Kippan.

U ontvangt de 25 euro borg retour bij het schoon inleveren van de Kippan in een van onze vestigingen.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank: betalen zoals u gewend bent. 

Nieuw!

Vanaf heden hebben wij de alluminium inzet-schaal. Deze schaal past in onze kippannen. Hierdoor kunnen al onze gerechten makkelijker verwarmd en verdeeld worden in onze pannen. De pan blijft ook nog is mooi schoon en de inhoud kan makkelijk in de koelkast.

*De Kippan dient schoon te worden ingeleverd. 

De lekkerste kippannen

Onze kippannen zijn uiterst geschikt voor een feestje of bijeenkomst. U verwend u en uw gasten met een heerlijke maaltijd die in slechts 30 minuten warm is. De Kippan sluit u gemakkelijk aan het netstroom, waardoor een oven, magnetron of gasfornuis overbodig is.